Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 14 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 14 Rezumat

Yildiz trece prin momente grele de cand actiunile sale au dus la uciderea celui care urma sa ii devina sot, medicul Mustafa Sami.

Tanara este spasita in fata familiei si le cere ajutorul acestora ca sa iasa din impasul in care se afla. Pe de o parte Yildiz are mustrari de constiinta pentru ca Mustafa a fost ucis, iar pe de alta parte se “bucura” ca a scapat de “corvoada” maritisului, visand la ziua in care Leon, barbatul pe care si-l doreste alaturi, o va cere de nevasta.

Ali Kemal si Hilal sunt alaturi de sora lor si incearca sa ii aline suferinta insa, in mod neasteptat, Yildiz face un gest care ii va soca pe toti. Din dorinta de a ramane alaturi de Leon, fiul lui Vasili, tanara isi “reneaga” familia.

Pentru Cevdet lucrurile se schimba radical atunci cand armele furate ajung in posesia Pasei Esref. Daca turcii castiga batalia de la Nazili, misiunea lui Cevdet se termina iar acesta se poate intoarce la familia sa. Increzator in promisiunile Pasei Esref, Cevdet ii cere lui Azize sa ii pregateasca vechea sa uniforma otomana, fapt care o umple de speranta pe aceasta. Azize nadajduieste ca sotul ei va “redeveni” barbatul de care s-a indragostit.

Cevdet viseaza la ziua in care nu va mai trebui sa “tradeze” si asteapta cu nerabdare momentul in care isi va putea strange sotia si copiii in brate.

Dar Cevdet, inca este suspectat de Vasili ca este spion al turcilor si, la ordinul superiorului sau, el va trebui sa demonstreze, inca o data, ca este loial poporului grec. Din nou Cevdet va fi pus in fata unei alegeri colosale: patria sau familia! Scrisoarea pe care Cevdet o va primi de la Mustafa Kemal va schimba intregul curs al evenimentelor.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *