Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 11 Rezumat

Tensiunea atinge apogeul in familia comandantului Cevdet. Vestea ca Hilal, mezina familiei, urmeaza a fi executata a picat ca un trasnet asupra acestora, iar Cevdet nu se „impaca” deloc cu ideea de a-si sacrifica copilul.

Hilal, care poarta in suflet aceeasi dragoste pentru tara, asemenea tatalui ei, este gata sa se jertfeasca si isi accepta „destinul”. In ciuda faptului ca este cautata pentru tradare, Halide Edip vine in oras, lucru care ii da o speranta lui Azize. In frunte cu Halide oamenii vor forma un “zid” pentru eliberarea lui Hilal, insa evenimentele nu vor evolua asa cum au sperat.

Tevfik continua misculatiile pentru vinderea armelor furate de la greci si se foloseste de toate persoanele din jurul lui pentru a-si atinge scopul.

Un ajutor nesperat pentru Cevdet, in gasirea armelor furate, si care ar atrage dupa sine eliberarea fiicei sale, vine din partea unui apropiat al lui Tevfik, dar chiar si asa, comandantul trece prin momente cumplite care il vor aduce in pragul disperarii.

Desi este constient de faptul ca Hilal este nevinovata, comandantul Vasili va demonstra cat de ticalos este, prin decizia pe care o va lua. O singura persoana, despre care nimeni nu banuieste ca ar putea interveni, va avea ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste soarta lui Hilal.

Sursa: Kanal D

Add comment