Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 1 Rezumat

In aceasta seara, de la ora 20:00, premiera serialului „Patria mea esti tu” le face telespectatorilor Kanal D o bucurie imensa: reintalnirea cu doi actori plini de forta dramatica, adevarate staturi in intreaga lume: Halit Ergenc si Berguzar Korel.

La 10 ani dupa ce iubirea i-a unit la filmarile serialului “1001 de nopti” (difuzat tot de Kanal D), cei doi, deveniti intre timp soti si parintii unui baietel, isi continua periplul actoricesc impreuna, intr-un serial unic prin modul in care sunt exprimate cele mai intense trairi.

Razboiul si transformarile politice si sociale din Turcia anilor 1919 ii expun pe Cevdet (Halit Ergenc) si Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile. Cele doua personaje traiesc parca o dragoste blestemata, ea mama nevoita sa-si creasca singura copiii in vreme de razboi, el – tata devotat si nevoit sa asiste la destramarea familiei sale.

“Este un serial care te tine cu sufletul la gura si care iti ofera trairi foarte puternice. Eu le-am simtit, m-am identificat cu personajul, m-am pus, realmente, in pielea lui Cevdet. E un personaj tragic cu o forta de seductie incredibila”, a spus Halit Ergenc despre rolul sau.

Cevdet este un adevarat erou pentru tara sa, de asemenea, este un sot iubitor pentru Azize, tata plin de compasiune pentru cei trei copii ai sai. In vreme ce acesta lupta pe front alaturi de fratele sau, Tevkif (Onur Saylak), un complot reuseste sa il desparta pe Cevdet de familia sa. Azize ajunge, alaturi de soacra si copii, in Izmir. In acest timp, asupra lui Cevdet planeaza amenintarea Curtii Martiale pentru nesupunerea in fata unui superior. Acesta este doar inceputul unei drame ce pare fara sfarsit, in care singurul fir luminos pare sa fie doar dragostea pura pe care si-o poarta Cevdet si Azize.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, premiara serialului “Patria mea esti tu”, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale.

Sursa: Kanal D

Add comment