Home / Stiri / Ozcan si Hatice s-au inteles de minune la filmarile serialului ”Ziua in care mi s-a scris destinul”

Ozcan si Hatice s-au inteles de minune la filmarile serialului ”Ziua in care mi s-a scris destinul”

ozcan-hatice

 

Actorilor Özcan Deniz (44 de ani) şi Hatice Şendil (33 de ani) le-a fost scris să joace împreună în “Ziua în care mi s-a scris destinul”, un serial care a fost bine primit în Turcia şi care acum ţine în faţa micilor ecrane din România milioane de telespectatori.

Povestea unei Cenuşărese moderne (Elif), care ajunge să fie mamă-surogat pentru un bărbat bogat şi carismatic (Kahraman), a cărui soţie nu poate avea copii, a fost de la primele secvenţe pe placul celor doi actori.

“Acest serial te ţine captiv încă de la primul episod. E multă dramă acolo, personajele au de făcut alegeri dificile. O tânără superbă ajunge să fie mamă purtătoare pentru că doar aşa poate ieşi dintr-o stuaţie extrem de dificilă. Şi, ca să fie lucrurile şi mai complicate, se ataşează de pruncul pe care îl poartă în pantece. Personajul meu e prins între doua iubiri”, a declarat Özcan.

Mai multe informații despre serialul de la Kanal D, dar și despre noile proiecte în care joacă acum actorii turci, puteți citi în revista ”TV Satelit”, care apare pe piață sâmbătă, 19 noiembrie.

tv_satelit

 

Sursa: TVMania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*