Seriale Turcesti

Ozcan Deniz, surprins la schi, alaturi de viitoarea lui sotie, Feyza Aktan!

Ozcan Deniz nu rateaza nicio ocazie pentru a-si petrece timp pretios alaturi de iubita sa, pe care o numeste cu dragoste “Alba ca Zapada”.

Desi se afla in plina perioada de filmari alaturi de echipa sa pentru serialul “Mireasa din Istanbul”, Ozcan Deniz nu a ratat ocazia de a-si lua si iubita cu el

Din cauza programului sau mult prea incarcat din ultimul timp, celebrul actor petrece din ce in ce mai putine momente impreuna cu viitoarea lui sotie si tocmai din acest motiv, de aceasta data a profitat de faptul ca filmarile se desfasoara la munte, intr-un cadru frumos, de vacanta si a preferat sa o aiba alaturi si pe Feyza, iubita sa, care in doar cateva luni ii va aduce pe lume un baietel, pe care si l-au dorit enorm.

Inspirat de privelistea minunata de iarna din statiunea de schi in care se filmeaza, Ozcan Deniz s-a fotografiat alaturi de iubita sa, pe care a numit-o cu multa dragoste “Alba ca Zapada”.

“Un cadru frumos prins de ochiul platourilor noastre, Sanem Aslanturk! Multumesc, Sanem! A mea Alba ca zapada, Feyza Aktan!”, a sris Ozcan Deniz pe contul lui de socializare.

“Te iubesc!”, a adaugat Feyza Aktan.

Sursa: Kanal D

Add comment