Seriale Turcesti

Ozcan Deniz, acuzat de infidelitate!

Un renumit cotidian din Turcia, a scris zilele trecute despre celebrul Ozcan Deniz ca si-ar fi inselat viitoarea sotie.

Se pare ca jurnalistii turci ar fi intrat in posesia unor imagini care provin de pe camera de luat vederi a unui hotel din Maslak, un cartier exclusivist din Istanbul.


Din imaginea de mai jos, ei inteleg ca femeia care il insotea pe celebrul actor este fosta lui iubita, Buse Narci si ca ar fi din data de 22 ianuarie.

Pe de alta parte, Buse Narci a dezmintit stirea. Frumoasa actrita a scris pe contul ei de socializare ca nu s-au vazut de un an si roaga presa sa tina cont de faptul ca el va avea in curand un copil si sa se gandeasca la ambele familii atunci cand se apuca sa scrie astfel de articole.

Desi se afla in toiul filmarilor la cel de-al doilea sezon al serialului “Mireasa din Istanbul”, Ozcan Deniz a tinut mortis sa vina cu o binemeritata replica la ceea ce s-a speculat in presa turca. Acesta a dezmintit totul printr-un scurt comunicat postat pe contul lui de socializare:

“Stirea aparuta despre mine nu este reala! Imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui spatiu unde intra si de unde iese toata lumea si pe care il numim hotel au fost lipite la montaj. Familia mea stie ce anume este in acel loc si de ce ma aflam acolo! Nu este o situatie secret! Eu si familia mea nu luam in seama subiectul!”

Sursa: Kanal D

Add comment