Home / Stiri / Oktay din “Meryem”, un familist convins in viata reala!

Oktay din “Meryem”, un familist convins in viata reala!

Cemal Toktas de la personajul malefic din serialul “Meryem” la tata devotat din viata reala!

Cemal Toktas, actorul in varsta de 35 de ani care il interpreteaza pe Oktay Sahin in serial “Meryem”, este un actor complet. Acesta se declara indragostit te televiziune, dar si de scena teatrului si, sustinut de sotia sa, actrita Nergis Ozturk, a pus bazele unei companii de teatru.

“Pentru noi este minunat sa construim ceva impreuna. Ne sprijinim reciproc si suntem foarte fericiti sa lucram impreuna. In fiecare an punem in scena un nou spectacol cu care mergem in diferite orase, astfel incat publicul sa aiba ocazia sa ne vada. Nu intentionam sa jucam pe o singura scena. Ne place sa mergem in provincie, pentru ca amandoi provenim din mediul rural si purtam cu noi valorile oamenilor simpli: libertate, ospitalitate si toleranta”, a declarat Cemal Toktas care a devenit foarte popular in urma rolului din filmul “Gunesi Gordum” (2009), un rol de travestit extrem de dificil de interpretat, cu care a castigat numeroase premii pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Cemal si Nergis sunt casatoriti din 2014 si au impreuna un fiu in varsta de 3 ani, Yaman, care a invatat sa faca primii pasi chiar pe scena unui teatru. “L-am luat prima data cu noi la repetitii cand avea doar cinci sase luni. Nu dorim sa devina actor, dar daca va lua <<microbul>> scenei cu siguranta il vom sprijini”, a subliniat Cemal Toktas.

Anul acesta, pe 24 ianuarie, micutul Yaman a implinit trei anisori, iar celebrul actor i-a pregatit o petrecere-surpriza la care au fost prezente atat rudele apropiate cat si multi prieteni de familie. Cemal Toktas a dat inca o data dovada ca isi adora enorm familia.

In serialul “Meryem”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00,  Cemal Toktas il interpreteaza pe Oktay Sahin, un procuror fara scrupule, insetat de putere, care recurge la orice tertip pentru a obtine o condamnare, un rol care i-a adus de asemenea mare succes.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *