Seriale Turcesti

NURGUL YESILCAY (Sultana KOSEM) si OZCAN DENIZ au o relatie speciala!

Ozcan Deniz a filmat in regim intensiv in vara anului trecut, pentru filmul artistic “Ikinci Sans”/ “A doua sansa”, pe care a regizat-o si in care joaca rolul principal masculin.

Dupa 13 ani, Nurgul Yesilcay si Ozcan Deniz au jucat impreuna in filmul “Ikinci sans /A doua sansa” si au realizat o adevarata demonstratie de talent si daruire pentru profesia de actor.

Rolul eroinei feminine i-a fost atribuit unei alte “stele” a micului ecran din Turcia, actrita Nurgul Yesilcay, care a fost extrem de incantata si a acceptat fara sa stea pe ganduri propunerea de a colabora cu mai vechiul ei prieten si coleg de breasla, Ozcan Deniz, pe care il apreciaza enorm.

Filmul a fost lansat in noiembrie anul trecut si s-a dovedit un real succes. Ozcan Deniz a avut numai cuvinte frumoase despre partenera sa de platou, actrita Nurgul Yesilcay, pe care a indragit-o inca de la prima lor colaborare, in urma cu 13 ani.
“A fost una dintre cele mai frumoase colaborari pe care le-am avut in cariera mea. Nurgul a fost o partenera perfecta, aproape ca ne-am inteles din priviri. Programul foarte strans ne-a obligat sa fim foarte eficienti si concentrati pe munca noastra, la filmari, iar Nurgul a dovedit ca simte personajul, ca il imbraca in asa fel incat sa fie viu, plin de viata”, a declarat Ozcan Deniz dupa terminarea filmarilor.

Ozcan Deniz (44 de ani) este un talentat creator si interpret: este cantaret, avand in palmares 11 albume, actor cu multe roluri in CV (este cunoscut in Romania din productia “Havin: Doua vieti, o dragoste”), dar si scenarist si regizor

Sursa: Kanal D

Add comment