Home / Stiri / Nurgul Yesilcay: “Imi doresc o persoana de incredere!”

Nurgul Yesilcay: “Imi doresc o persoana de incredere!”

Dupa despartirea de actorul Cem Ozer, Nurgul Yesilcay confirma ca nu exista nimeni in viata ei si ca isi doreste un barbat pe care sa se poata baza. Dupa sase ani de casatorie cu Cem Ozer, Nurgul Yesilcay a decis sa isi creasca singura fiul, Osman Nejat Ozer, in varsta de 13 ani.

In prezent nu este nimeni in viata mea, nici nu imi doresc. Am obosit si poate imi este teama sa am incredere in cineva! Acum ma ocup de baietelul meu si merg la filmari. Imi doresc in viitor pe cineva care sa ma sprijine, pe care sa ma pot baza!”, a spus actrita.

 

Nurgul Yesilcay a vorbit despre obiceiurile sale zilnice: “In fiecare zi ascult acelasi radio, in fiecare dimineata imi beau cafeaua si ma uit pe Twitter. Sunt o persoana stabila, nu-mi plac schimbarile! Prefer ca unele lucruri sa ramana stabile in viata mea!” 

esi are patruzeci de ani si o experienta vasta in actorie, Nurgul Yesilcay a marturisit ca se teme de nou si ca prefera sa lucreze cu actori cunoscuti, alaturi de care a jucat ani intregi si pe care i-a cunoscut deja in multe ipostaze, de la care stie la ce anume sa se astepte.
“Imi place sa lucrez alaturi de actori cu care am mai jucat!”, a spus actrita.

Nurgul Yesilcay a dezvaluit ca nu se simte niciodata singura si ca isi dedica mare parte timpul liber fiului ei dar si propriei sale persoane. Aceasta a declarat ca adora sa fie singura cu gandurile sale in multe momente si sa mediteze la viitorul familiei sale.

Photo: instyle.com.tr

“Ma gandesc ca oamenii ar trebui sa stie ca au nevoie sa ramana singuri cu ei insusi. Bineinteles si eu ies cu prietenii, ma distrez insa am nevoie si de intimidate, sa raman cu mine insami. Daca nu esti fericit cu tine insuti si nu petreci timp cu tine,  atunci este o problema!”, a spus vedeta.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *