Seriale Turcesti

Nurgul Yesilcay ( Gulseren ) in rochie de mireasa! Vezi aici cine este alesul!

Frumoasa actrita Nurgul Yesilcay  in varsta de 39 de ani a imbracat rochia de mireasa. Totul se intampla insa in  serialul “Furtuna pe Bosfor” unde Gulseren (Nurgul Yesilcay) se casatoreste in cele din urma cu Cihan ( Erkan Petekkaya).

Serialul fenomen “Furtuna pe Bosfor” revine la Kanal D din data de 22 februarie , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

In serialul Furtuna pe Bosfor , Gulseren este o femeie de 32 de ani, parasita de sot, plecat cu ani in urma in Germania si de care nu mai stie nimic si de care vrea sa divorteze dar nu poate pentru ca nu da de el. Ea traieste impreuna cu Fiica Hazal si sora sotului, Keriman in casa care apartine sotului si cumnatei.Ea lucreaza intr-un magazin de perdele dar din cauza comportarii nelalocul ei a patronului paraseste locul de munca. Ajunge apoi sa serveasca intr-o cofetarie dar si acest loc de munca il pierde. Cum ajunge sa se imprieteneasca cu Cihan din cauza avenimetelor care apar in viata ei si a intalnirilor cat mai dese, se indragosteste de el, fiind astfel prinsa intre sentimetele ei pentru Cihan pe de o parte si cele legate de situatia fiicei ei pe de alta parte.

 

Nurgul_foto1

Nurgul_foto2

Nurgul_foto3

Nurgul_foto4

Nurgul_foto5

Nurgul_foto6

Add comment