Seriale Turcesti

Mireasa din Istanbul LISTA EPISOADE

Mireasa din Istanbul ( Instanbullu Gelin )

 

Debutul serialului o prezintă pe Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. Sureyya duce o viaţă modestă, alături de mătuşa ei, singura rudă pe care o mai are.

Însă destinul fetei este pe cale să o surprindă; aceasta se îndrăgosteşte de un tânăr şi bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozkan Deniz). Familia barbatului este una dintre cele mai respectate, bogate şi nobile familii din Turcia. Capul familiei, chiar mama acestuia, Esma Sultan, are planuri mari pentru preferatul ei, unul dintre cei trei băieţi ai săi. Femeia doreşte să îi aranjeze lui Faruk o căsătorie avantajoasă, o noră după chipul şi asemănarea ei.

Faruk o întâlneşte pe Sureyya şi, în timp, acesta se îndrăgosteşte din ce în ce mai mult de fată. Iubirea lui culminează cu cererea în căsătorie. Sureyya nu cunoaşte situaţia acestuia şi nici obiceiurile familiei lui, astfel că atunci când tânărul îi propune să meargă pentru a-i întâlni familia şi pentru a anunţa logodna, fata acceptă invitaţia imediat. Două lumi, una dinamică, modernă şi una tributară tradiţiilor sunt pe cale să se ciocnească.

Sosirea tinerilor în casa părintească e un adevărat şoc pentru mama bărbatului, care nu este de acord cu logodna. Cu toate acestea, Sureyya speră că Esma Sultan va ajunge să o accepte în cele din urmă ca noră, după ce o va cunoaşte mai bine. Însă fata nu ştie că mama băiatului este o femeie foarte dificilă, greu de mulţumit. Lucrurile se vor complica pe măsură ce timpul va trece, iar viaţa celor doi îndrăgostiţi va fi supusă la grele încercări.

Sursa: Kanal D

Actorii din serialul Mireasa din Istanbul

Lista Episoade

Mireasa din Istanbul Episodul 1
Mireasa din Istanbul Episodul 2
Mireasa din Istanbul Episodul 3
Mireasa din Istanbul Episodul 4
Mireasa din Istanbul Episodul 5
Mireasa din Istanbul Episodul 6
Mireasa din Istanbul Episodul 7
Mireasa din Istanbul Episodul 8
Mireasa din Istanbul Episodul 9
Mireasa din Istanbul Episodul 10
Mireasa din Istanbul Episodul 11
Mireasa din Istanbul Episodul 12
Mireasa din Istanbul Episodul 13
Mireasa din Istanbul Episodul 14
Mireasa din Istanbul Episodul 15
Mireasa din Istanbul Episodul 16
Mireasa din Istanbul Episodul 17
Mireasa din Istanbul Episodul 18 ( ultimul episod primul sezon)
Mireasa din Istanbul Episodul 19
Mireasa din Istanbul Episodul 20

1 comment

  • Este un serial foarte bun si cred ca este urmarit de foarte multe persoane. Pacat ca timpul intre seriale este asa de mare. Ar trebui sa fie mai multe seriale intr-o saptamana. De unde pot afla sezonul 2 cate episoade are?