Home / Rezumate / Mireasa din Istanbul / Mireasa din Istanbul Episodul 9 Rezumat

Mireasa din Istanbul Episodul 9 Rezumat

Sureyya si Faruk se inteleg de minune, in ciuda tuturor celor care nu vad cu ochi buni aceasta uniune.

Faruk are un nou conflict fratele lui, Fikret, declansat de faptul ca cel din urma vrea sa achizioneze o casa de lux pentru sotia lui, Ipek. Esma turbeaza cand afla ca nora ei isi face de cap cu banii familiei Boran, si ia masuri.

Ipek, dezamagita cu nu i s-a putut materializa dorinta, aceea de a avea o casa “a ei” promite sa ii ofere soacrei sale o „lectie”.

Fikret nu isi da seama ca sotia il „joaca pe degete”, singurele bucurii ale acesteia fiind banii si puterea si cauta sa ii indeplineasca orice capriciu. Dornic de a satisface extravagantele femeii iubite dar si sa demonstreze familiei cat de priceput este in afaceri, Fikret intra intr-o chestiune dubioasa cu Adem, fapt care ar putea ruina familia Boran.

Ipek continua seria atacurilor ascunse asupra Sureyyei. In plus, matusa acesteia, Senem este prinsa asupra faptului de Esma, atunci cand incearca sa vanda o bijuterie foarte valoroasa, ce apartinea  familiei Boran.

Mai este putin pana la inaugurarea „Scolii de muzica” pe care Sureyya si Dilara o detin, iar invitati la deschidere vor fi membrii familiei Boran si prietenii apropiati.

Nimeni nu isi imagineaza ca, primul elev al scolii de muzica va fi chiar Emir, fiul lui Faruk, de existenta caruia nu stie nimeni. Faruk il intalneste pe Emir, baietelul in varsta de 10 ani al fostei lui iubite Begum, fara insa a-i cunoaste identitatea… .

Invitatul – cheie al acestui eveniment isi face aparitia la petrecere. Faruk este socat cand vede cine este noua prietena a Sureyyei.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *