Seriale Turcesti

Mireasa din Istanbul Episodul 21 Rezumat ( Sezonul 2 Episodul 3)

Desi avea impresia ca se va impaca cu Sureyya, Faruk revine repede cu picioarele pe pamant, atunci cand avocatul acesteia, Can, ii aduce notificarea de divort. Faruk explodeaza de furie cand afla ca Sureyya ii cere despagubiri, ca sa renunte la casnicie. In niciun caz, Faruk nu-si imagina ca Sureyya vrea banii familiei Boran si este extrem de dezamagit de aceasta.

Pentru ca stiu ca inca se iubesc si, din dorinta de a-i vedea din nou impreuna, Murat si Fikret pun la cale o intalnire intre Faruk si Sureyya. Cei doi soti realizeaza ca inca se iubesc insa orgoliile, de ambele parti, nu-i lasa sa-si continue povestea de iubire.

Esma innebuneste cand afla ca Sureyya i-a cerut despagubiri lui Faruk ca sa divorteze. “Capul” familiei Boran face presiuni asupra lui Begum, astfel incat aceasta sa reia relatia cu Faruk, in defavoarea Sureyyei. O alta problema serioasa cu care se confrunta Esma este Garip, avocatul lui Adem. Esma ascunde un trecut cu Garip si ii este teama ca acest adevar sa nu iasa la iveala.

Cei doi seniori se intalnesc pentru a discuta despre procesul intentat de Adem familiei Boran si, in felul acesta Esma afla ca Garip incearca doar sa o protejeze. Esma afla de la Garip adevaruri care o intristeaza foarte mult.

Nunta lui Adem cu Dilara incepe iar familia Boran, ca sa starneasca barfa in oras, accepta invitatia la eveniment. Situatii cumplite se petrec la nunta fiului nelegitim al raposatului sot al Esmei iar lucrurile scapa complet de sub control. Adem da lovitura decisive familiei Boran.

 

Sursa: Kanal D

Add comment