Seriale Turcesti

Mireasa din Istanbul Episodul 20 Rezumat ( Sezonul 2 Episodul 2)

Al doilea episod al serialului (sezonul nou) „Mireasa din Istanbul” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Intalnirea dintre Sureyya si Faruk se termina altfel decat si-au imaginat cei doi soti. Faruk realizeaza ca, orice ar face, el niciodata nu va fi ideajuns de bun pentru Sureyya, si consimte sa divorteze. Sureyya este bulversata de decizia lui Faruk dar, cu toate acestea, ea decide sa se intoarca in Bursa.

Dilara si Adem se pregatesc de nunta, iar Sureyya promite sa fie prezenta la eveniment. Conjunctura face ca Faruk sa afle ca Sureyya s-a intors pentru el in oras, pentru ca nu-si doreste, cu adevarat sa divorteze. Faruk are un soc cand face cunostinta cu avocatul sotiei lui.

Vestea divortului fiului ei cel mare o bucura nespus pe Esma, stapana conacului Boran. Dincolo de problemele cu care se confrunta Faruk, in familia Boran nu este liniste deloc, mai ales de cand Adem ameninta ca isi va revendica, in instanta, numele Boran. Avocatul Garip, care are stranse legaturi cu familia Boran, este cel care il va reprezenta, la proces, pe Adem, lucru care o inspaimanta pe Esma. Garip ii face o propunere surprinzatoare Esmei iar lucrurile degenereaza.

Add comment