Seriale Turcesti

Mireasa din Istanbul Episodul 17 Rezumat

Adem este din ce in ce mai inversunat pe Esma Boran, femeia care, dupa parerea lui, se face vinovata de faptul ca tatal sau, nu i-a fost alaturi niciodata.

Adem isi doreste mai mult ca oricand ca Esma sa sufere din cauza infidelitatii sotului ei, insa nu stie ca femeia trece prin momente de cosmar de cand a aflat de viata dubla pe care a dus-o raposatul ei sot. Singura grija a Esmei o reprezinta familia si este hotarata sa nu-i permita fiului ei vitreg sa le distruga viata.

Casnicia dintre Ipek si Fikret este din ce in ce mai puternica iar cei doi se inteleg de minune. Nu la fel de bine ii merge insa lui Faruk, acesta fiind extrem de preocupat in ceea ce priveste soarta fiului sau, Emir, si sanatatea sotiei lui Sureyya, care intampina serioase probleme in ceea ce priveste sarcina pe care o poarta in pantec.

Faruk afla cu stupoare ca fiul sau a disparut de la scoala si porneste in cautarea lui. Sureyya se intalneste cu Dilara si afla marele secret al familiei Boran, anume faptul ca Adem si Faruk sunt frati.

Si secretele continua sa fie aflate, “pe la coltul usii”, in conacul familei Boran. Matusa Sureyyei afla, din intamplare, ca Faruk este tatal lui Emir. Senem este disperata si nu stie cum sa reactioneze in fata nepoatei ei, stiind ce secret ascunde sotul Faruk.

Nu ratati azi un nou episod din “Mireasa din Istanbul”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment