Home / Rezumate / Mireasa din Istanbul / Mireasa din Istanbul Episodul 11 Rezumat

Mireasa din Istanbul Episodul 11 Rezumat

In vreme ce Begum urmeaza tratamentul la spital, Emir se afla in vizita la conacul familiei Boran.

Faruk a inlemnit cand a aflat ca baietelul, in varsta de 10 ani, care a venit la ei in vizita este fiul lui Begum, fosta lui iubita si simpla banuiala a barbatului ca Emir ar putea fi baiatul lui il „innebuneste”.

La conac, agitatia este cuvantul de ordine de cand Emir a si-a facut aparitia in familia Boran. Cum toata lumea cunoaste trecutul lui Faruk, cu totii banuiesc ca baietelul ar putea fi al lui din relatia avuta, in trecut, cu Begum insa, nimeni nu intelege de ce femeia ar tinut secret acest lucru.

Sureyyei nici prin cap nu-i trece ca baietelul de care s-a atasat atat de tare, este fiul sotului ei, iar Faruk, care si acum se intreaba de ce a fost parasit de fosta iubita, habar nu are ca mama lui este motivul pentru care el si Begum nu au putut fi o familie, asa cum planuisera.

Esma, cea care a alungat-o, cu ani in urma, pe Begum din viata fiului ei, cauta acum sa afle adevarul, daca micutul Emir este nepotul ei.

Sfatuit de Osman, Faruk este decis sa ii spuna adevarul despre fosta iubita, Sureyyei. Ceva cutremurator se intampla atunci cand Faruk si Sureyya se intalnesc! 

Nu ratati azi un nou episod din “Mireasa din Istanbul”, de la 20.00, la Kanal D
Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *