Seriale Turcesti

Mireasa din Istanbul Episodul 1 Rezumat

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii serialelor turcesti, in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmari primul episode al serialului “Mireasa din Istanbul” (titlul original: „Istanbullu Gelin”), o capodopera a genului in care joaca doi actori indragiti de publicul roman.

Trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii unei frumoase povesti de dragoste intre Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspat absolventa de Conservator si o muziciana talentata, care debuteaza in tumultuoasa industrie muzicala, si Faruk Boran (Ozcan Deniz), un tanar si bogat om de afaceri.

Cei doi indragostiti provin din doua lumi aparent paralele, una traditionala si alta moderna, insa dragostea impartasita dintre ei rupe orice bariera cunoscuta. In ciuda acestui fapt, mama baiatului nu este de acord cu alegerea lui; aceasta are planuri mari pentru preferatul ei, unul dintre cei trei baieti ai sai.

Femeia doreste sa ii aranjeze lui Faruk o casatorie avantajoasa, o nora dupa chipul si asemanarea ei. Ciocnirea dintre doua mentalitati, una traditionalista, cealalta deschisa la schimbare, antreneaza dupa sine adevarate drame.

Odata cu debutul serialului „Mireasa din Istanbul”, serialul „Patria mea eşti tu!” va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00, iar „Kosem” tot luni şi marţi, de la ora 22:00.

Nu rataţi in aceasta seara, de la ora 20:00, premiera serialului turcesc „Mireasa din Istanbul”, difuzat la Kanal D!

Sursa: Kanal D

Add comment