Seriale Turcesti

Meryem Episodul 6 Rezumat

Odata cu urmarirea, de catre autoritati, a afaceristului Yurdal Sargun, tatal lui Savas, lucrurile se precipita, atat pentru Savas cat si pentru Meryem.

Vicleanul procuror Oktay, cel care se afla in “slujba” lui Yurdal, ii intinde o capcana lui Turan, subsecretarul de Stat, care este si unchiul lui Meryem, acesta ajungand a fi acuzat de fapte foarte grave.

Savas o atentioneaza pe Meryem ca persoana pe care aceasta o protejeaza, respectiv ucigasul de drept al lui Sevinc, fosta logodnica a tanarului, a incercat sa scape “basma curata” din teribilul accident pe care l-a comis, trimitand-o pe ea in inchisoare. Mai mult, chipesul tanar ii dezvaluie lui Meryem ca fara ajutorul lui Turan, si nu al lui Oktay, asa cum credea fata, ea ar fi ramas in inchisoare.

Savas este arestat iar la interogatoriu, tanarul va dezvalui lucruri care ii vor pune in pericol functia lui Oktay. In urma complotului pus la cale de Yurdal si Oktay, Turan, unchiul lui Meryem, este arestat. Mai mult, Yurdal isi “obliga” fiul, pe Savas, sa se casatoreasca cu Derin.

Sursa: Kanal D

Add comment