Seriale Turcesti

Meryem Episodul 4 Rezumat

In incercarea de a evada din locul in care a sechestrat-o Savas, Meryem realizeaza ca nu il poate parasi pe barbat, acesta fiind grav ranit, si ii ofera primul ajutor.

Meryem realizeaza ca Savas este cel care i-a salvat viata din incediul in care au fost implicati, si nu Oktay, asa cum spusese cel din urma. Mai mult, Meryem remarca o apropiere neobisnuita intre Derin si procuror.

Vazand ca Meryem devine suspicioasa in ceea ce-l priveste, Oktay incearca sa ii recastige increderea lui Meryem si ii spune acesteia secretul pe care-l ascunde Derin. Meryem este extrem de confuza si tot ceea ce-si doreste este ca lucrurile sa se linisteasca, iar ea si tatal ei sa revina la viata obisnuita. Derin il “sfatuieste” pe procurorul Oktay sa faca totul pentru a ascunde, in continuare, adevarul despre moartea logodnicei lui Savas. In caz contrar, femeia ameninta ca va da in vileag fapta procurorului.

De partea cealalta, Savas devine din ce in ce mai interesat de Meryem si incearca sa afle ce ascunde tanara. Dupa ultimele incidente in care destinul i-a adus fata in fata pe Savas si Meryem, tanarul nu mai este la fel de convins ca frumoasa Meryem este cea care i-a ucis logodnica.

Sursa: Kanal D

Add comment