Seriale Turcesti

Meryem Episodul 3 Rezumat

Nu pierdeti in aceasta seara, un nou episod plin de tensiune, al serialului “Meryem”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Intamplarile se succed cu repeziciune, orbit de furie, de dorinta de razbunare, Savas vrea sa incendieze casa in care locuieste Meryem. Femeia incearca sa-l opreasca, dar barbatul toarna benzina in timp ce o acuza de pacatul de a-si fi lasat victima sa agonizeze si sa moara.

Meryem se arunca in flacari pentru a-si salva papagalul, dar ramane captiva in incendiu. La randu-i, Savas isi risca viata si alearga in casa cuprinsa de flacari ca sa o salveze pe Meryem.

Gestul nebunesc si nobil al femeii de a intra in casa cuprinsa de flacari pentru a-si salva pasarea il pune pe ganduri pe Savas. Pentru prima oara banuieste ca Meryem este in afara oricarei vinovatii.

Meryem se trezeste in spital, iar primul gand al ei se indreapta catre Oktay; este convinsa ca el este cel care i-a salvat viata. Nu banuieste ca Oktay a privit scena incendiului fara sa schiteze nici cel mai mic gest pentru a o scoate din mijlocul flacarilor.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de dramatism al serialului “Meryem”, numai la Kanal D!

Sursa: Kanal D

Add comment