Home / Rezumate / Meryem / Meryem Episodul 17 Rezumat

Meryem Episodul 17 Rezumat

Savas isi da seama ca ceva necurat se intampla intre Meryem si Oktay, si o intreaba pe tanara daca ii este “datoare” cu ceva procurorului.

Meryem neaga, in fata lui Savas, ca ar fi facut o intelegere cu Oktay, insa este nevoita sa il minta pentru a-l salva pe Guclu.

De partea cealalta, Yurdal face tot ce poate pentru a-l salva pe Guclu din inchisoare si il ameninta pe Oktay ca, in cazul in care tanarul nu este eliberat, Meryem va afla totul despre nelegiuirile facute de acesta. 

Meryem si Savas sunt din ce mai apropiati, dar gandul ca barbatul iubit ar putea deveni victima lui Oktay, o ingrozeste pe tanara. Din aceasta cauza, Meryem evita orice contact cu Savas, insa el isi da seama ca fetei ii este frica de procuror, si ii intinde acestuia o cursa.

Beliz si Berk continua demersurile in lupta cu Yurdal, din dorinta de a-l face pe acesta sa plateasca pentru moartea tatalui lor, avocatul Kemal Bilen. Situatia se complica extrem de mult, iar Beliz va fi nevoita sa reia legatura Oktay pentru a razbuna moartea tatalui ei.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *