Home / Rezumate / Meryem / Meryem Episodul 13 Rezumat

Meryem Episodul 13 Rezumat

Meryem se simte tradata, dupa ce a aflat ca Gulumser, femeia pe care o considera mama ei este, de fapt, doica lui Savas. Inutil incearca Gulumser sa ii explice tinerei ca a avut doar intentii bune, in ceea ce o priveste, ca a iubit-o ca pe o fiica, si ca nu a tradat-o niciodata, pentru ca Meryem nici nu vrea sa asculte.

Desi este mandru de “isprava” cu Gulumser, iar acum Meryem il uraste pe Savas, lui Oktay nu-i pica bine cand vede ca nici asa, tanara nu se mai “arunca” in bratele lui. Ca sa fie sigur ca drumul lui va fi liber catre inima lui Meryem, Oktay ordona uciderea lui Savas.

Berk continua sa “sape” familia Sargun prin intermediul relatiei pe care o are cu Naz, fiica controversatului Yurdal. Naz este indragostita pana peste cap de Berk, asa ca nu observa adevaratele intentii ale tanarului.  Berk nu rateaza nicio ocazie in a-l “atentiona” pe Yurdal ca este pe urmele lui, si ca fapta din trecut a afaceristului, uciderea lui Kemal Bilen, este pe cale sa iasa la iveala. Trecutul nu-i da pace lui Yurdal, iar afaceristul se teme sa nu fie intemnitat.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *