Seriale Turcesti

Meryem Episodul 11 Rezumat

Desfasurare dramatica de evenimente, azi, intr-un nou episode al serialului “Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Oktay simte ca a ajuns la capatul drumului. Dupa ce l-a ucis pe batranul Arif, pentru a-si apara secretele oribile, Oktay vrea sa fuga din tara. Disperat ca totul se poate sfarsi pentru el si ca, in foarte scurt timp, actiunile lui vor iesi la iveala, Oktay ii propune frumoasei Beliz sa plece impreuna in strainatate. Tanara avocata cedeaza presiunilor lui Oktay si, doar printr-o minune, aceasta esueaza in demersul ei de a-si lua viata.

Berk, fratele lui Beliz, dusmanul de moarte al lui Yurdal Sargun, controversatul om de afaceri, pregateste, pana in cel mai mic detaliu, planul de razbunare pentru cel care i-a ucis parintele. Primul tel, din demersul lui Berk, acela de a o face pe Naz, fiica lui Yurdal, sa se indragosteasca de el, a fost atins, iar mezina familiei Sargun este prinsa in “mrejele” tanarului. Yurdal nici nu-si imagineaza ce urmeaza sa i se intample.

Dupa pierderea tatalui ei, Meryem simte ca totul este in zadar, si tot ceea ce isi doreste este sa plece departe de locurile care i-au pricinuit atata suferinta. Savas, insa, nu o lasa. Acesta incearca sa o convinga pe Meryem ca moartea lui Arif nu a fost o intamplare, asa cum credea tanara, si ii cere acesteia sa il ajute pentru a-l gasi pe vinovatul acestei oribile crime.

Sursa: Kanal D

Add comment