Home / Actori / Biografie MEHMET AKIF ALAKURT

Biografie MEHMET AKIF ALAKURT

Mehmet Akif Alakurt s-a nascut in Istanbul (Turcia) la data de 23 iulie 1979 si este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume si este numit si “Printul Turciei”.

In anul 2001 Mehmet a castigat concursul “Best Model of Turkey” si “Best Model of The World”.

A aparut in reclame pentru mai multe firme printre care La Coste, Marks&Spencer, Tween, Faruk Sarak, Vakko, Tommy Hilfinger, Collezione, Pepsi,Ok Condom,Ipana, Dagadon Tea, Egos.

Mehmet Akif Alakurt interpreteaza rolul lui Boran Gero serialul Puterea Destinului

Filmografie
Actor
2013 Fatih (Serial TV) (în producţie) … Fatih Sultan Mehmet
2014 Emanet (Serial TV) … Firat
2006 Haci (Mini serie) … Ahmet Gesili
2006 Sila (Serial TV) … Boran
2005 Zeytin dali … Kenan
2004 Metro palas …
2002 Kirik ayna (Serial TV) … Ali Kirmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*