Seriale Turcesti

Mavi ( Burcu Kiratli ) din “Dragoste si ura”are relatie speciala cu mama sa!

Burcu Kiratli seamana izbitor cu mama sa, Gul Ercetigoz, o jurnalista celebra in Turcia.

Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca. Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.

La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografi, intitulat “Peri Masali”. Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale, acesta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala. Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: “Su ve Ates” (2013), “Dirilis Ertugrul” (2014) si “Bizim Hikaye” (2015). In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul “Dragoste si ura”, o incitanta poveste de iubire.

Inca de la debutul ei in cinematografie, Burcu Kiratli s-a bucurat de sprijinul parintilor sai, care erau deja obisnuiti cu lumea artistica prin prisma profesiei lor de jurnalisti. Insa o relatie speciala are cu mama sa, Gul Ercetingoz, care este o femeie deschisa si sociabila si care a sfatuit-o mereu in toate deciziile luate atat in viata personala cat si in viata profesionala.

Sursa: Kanal D

Add comment