Seriale Turcesti

Lupta rozelor Episodul 5 Rezumat

Lupta rozelor Episodul 5Rezumatul serialului turcesc Lupta rozelor Episodul 5, difuzat de AcasaTV in data de 8 februarie. Lupta rozelor este difuzat de luni pana vineri de la ora 18:00.

Seara logodnei se termina rau. Cum Gulfem a ajuns la timp sa-si salveze fratele cu totii vor merge la spital. Gulru este foarte afectata de ce a vazut si are o discutie la spital cu Gulfem legata de Cihan si reuseste sa o puna pe ganduri. La Mert acasa certurile si agresiunea nu se mai termina incat Mert se gandeste serios sa plece de acasa dar Gulru nu va fi deloc incantata cand va vedea unde sta.

Pe de alta parte si Gulru este suparata ca el s-a luat de Omer cu o seara inainte. Dupa ce Cihan este adus acasa el ii reproseaza lui Gulfem ca nu pare preocupa de ce face el se multumeste doar sa-i dea medicamente dar nu o intereseaza ce simte.

Gulfem cauta sa afle de ce s-a comportat asa apeland la Gulru dar nici ea nu reuseste sa afle de ce el a facut acel gest. Gulfem discuta cu Omer despre Gulru si fratele ei si realizeaza ca Cihan o iubeste dar Oarecum arata ca este geloasa pentru ca Omer stie cam multe despre Gulru si asta il supara. Si relatia dintre Gulru si Yoncea devine tensionata din cauza comportamentului surorii ei care aspira la mai mult decat poate duce fara sa stie cu adevarat ce simte Taner pentru ea.

Pana la urma Gulru se impaca cu Mert si il implora sa nu se mai comporte asa dar si el este gelos pe apropierea dintre ea si Omer. Ca sa o mai imbuneze pe Gulfem Omer ii face in una din zile un program special. Noua pretendenta la Mert, Mine vorbeste cu Gulru si considera ca ea nu este potrivita pentru Mert tinand cont de pregatirea ei. Yonca nu renunta la Taner si pentru a fi la inaltime se foloseste de rochiile lui Gulfem si ghinionul face ca in una dintre seri sa se afle ambele in acelasi club. Cum tata lui Gulru pleaca sa o caute, Gulru disperata sa nu vada tatal ei pe unde umbla Yoncea apeleaza la Omer. Ei ajung in clubul in care se afla Gulfem dar nu o vad ea in schimb ii vede si in plus ziaristii aflati la intrarea localului le fac poze impreuna…

Add comment