Seriale Turcesti

Lupta rozelor Episodul 3 Rezumat

Lupta rozelor episodul 3Rezumatul serialului turcesc Lupta rozelor Episodul 3, difuzat de AcasaTV in data de 4 februarie. Lupta rozelor este difuzat de luni pana vineri de la ora 18:00.

Gulru este foarte dezamagita cand afla ce propunere ii face Gulfem legat de ce indatoriri va avea, ea care a crezut ca va lucra intr-un atelier de creatie se vede in situatia de a accepta o cu totul altfel de munca. Marea ei problema va fi legata de modul in care va comunica asta familiei ei care va fi foarte dezamagita.
Pe de alta parte Gulfem decide sa dea o petrecere acasa la ea catalogata de mama lui Omer ca o mica petrecere de reintoarcere la vechile ei obiceiuri dar in egala masura criticata de altii ca fiind neportivita la asa scurt timp dupa inmormantare. Cu acest lucru nu este deacord nici Cihan care va face o noua criza dar de data asta pune in pericol si viata altora dand foc casei si astfel petrecerea se termina pentru unii la spital dar nu cu urmari grave.

Cu ocazia acestui incendiu chiar si Omer va avea o mare surpriza legata de comportamentul fratelui sau. Pe de alta parte Gulru nu poate totusi renunta la Mert dar se pare ca Mert incepe sa devina gelos pe Omer pentru ca aude o conversatie intre Gulru si surorile ei si are impresia ca lui Gulru i-ar placea de Omer iar prietenia dintre Gulru si Cihan continua dar ea ii spune ca este foarte suparata pe el pentru ce a facut.
Dupa incendiu Gulfem considera ca este prea grea pentru ea sarcina de a ramane acolo si a se ingriji de Cihan si in acest sens are o discutie cu Omer si ea merge pentru cateva zile intr-o scurta vacanta intr-un hotel unde de altfel sta si Omer insa el pana la urma se va muta acasa la mama lui.
Situatie este la fel de incordata si in familia fratelui lui Omer care nu gaseste intelegere nici cu sotia si nici cu fiul lui si Omer este cel care trebuie sa-i impace.
Alte probleme sunt si intre tatii lui Gulru si Mert intre care are loc o confruntare pentru ca Recep are vorbe nu tocmai bune despre Gulru si asta cand cei doi iubiti sunt pe cale sa se impace. Cand Cihan ii vede impreuna face o mica criza de gelozie neacceptandu-l pe Mert in preajma lui Gulru.
Se pare ca mama lui Omer o place pe Gulfem si o invita la o cina in familie iar Gulfem este si ea putin geloasa si oarecum nemultumita ca o vede pe Yoncea ca fiind secretara lui Omer dar pana la urma ea si Omer isi vor peterce noaptea impreuna.

Tensiunea este mare si intre Mert si tatal lui din cauza confruntarii avute de Recep cu tatal lui Gulru. Pana la urma tot Mert va fi cel care isi va cere scuze de la Gulru si tatal ei intr-un mod care ii va ului pe toti.

Add comment