Seriale Turcesti

Lupta rozelor Episodul 2 Rezumat

Lupta Rozelor Episodul 2Rezumatul serialului turcesc Lupta rozelor Episodul 2, difuzat de AcasaTV in data de 3 februarie. Lupta rozelor este difuzat de luni pana vineri de la ora 18:00.

Faptul ca Omer a prins-o in camera pe Gülru o face sa-i fie rusine de el pentru ca nu o tradeaza. Atitudinea lui Omer fata de tanara fata o face sa fie confuza. Pe de alta parte ea este suparata ca a ramas cu colierul lui Gulfem si se framanata cum sa-l puna la loc dar spre ghinionul ei este prinsa de Halide si Gulru este pusa intr-o situatie jenanta fata de toata lumea fiind facuta hoata.

Gulfem este foarte suparata pe Halide ca de fata cu Omer a criticat pe Gulru si familia ei. Pe de alta parte acum Gulru trebuie sa infrunte si furia surorii ei Yonca ca a fost facuta de rusine fata de Omer a carui secretara ea este acum. Pana la urma Gulru merge si ii spune lui Gulfem ca nu i-a furat colierul dar nu-i poate spune mai mult.
Intre timp ne este prezentata si familia lui Omer, care are o situatie foarte buna si a carui mama locuieste impreuna cu fratele lui care este insurat dar isi trateaza sotia ca pe o servitoare. Ei au si un baiat, un tanar care se pare ca are ceva probleme.
Cihan isi ocupa intregul timp cu jocul lui. Gulfem isi da seama cat de important este pentru Cihan Gulru cand el face o criza afland ca i-a concediat asa ca Glfem face un pas inapoi legat de plecarea familiei lui Gulru. Pe de alta parte pentru Gulru se intampla si ceva placut datorita unei rochii pe care Gulfem o murdareste si Gulru i-o salveaza o cheama sa mearga cu ea la prezentarea de moda lucru care ii da ceva sperante lui Gulru legat de viitoarea ei munca.
Salih nu are intentie sa uite insa ce a facut Gulfem si nu mai da inapoi fiind hotarat sa plece dar pentru Gulru decizia finala a tatalui ei este devastatoare insa reuseste totusi sa-l imbuneze cand afla ca Gulru va lucra alaturi de Gulfem.
Pe de alta parte si Gulfem are probleme pentru ca pare imposibil sa cucereasca fortareata care este Omer, lucru care nu l-a reusit cu toate incercarile ei de pana acum.
Pentru Gulru si Mert dupa noaptea balului dragostea lor este pe punctul de a trece printr-o noua criza mai ales ca are influenta si comportamentul tatalui lui Mert.
Masurile luate de Gulru si familia ei pentru a preveni mutarea, vestesc ca zilelle ce vor veni vor schimba soarta tuturor si Gulru va fi foarte dezamagita cand va afla ce munca are de facut.

Add comment