Seriale Turcesti

Lupta rozelor Episodul 10 Rezumat

Lupta rozelor Episodul 10Rezumatul serialului turcesc Lupta rozelor Episodul 10, difuzat de AcasaTV in data de 15 februarie. Lupta rozelor este difuzat de luni pana vineri de la ora 18:00.

Inima lui Gulru incepe sa bata incet incet pentru Omer, isi da seama de asta si incepe sa se confrunte cu noile ei emotii. Gulru si Gulfem nu baga de seama ce traieste Cihan. Gulru nu isi da seama de furia lui Gulfem si asta se transforma intr-un cosmar dar este hotarata sa indeparteze durerea.

Dupa noaptea teribila Gulru se trezeste cu o alta surpriza, dupa noaptea de pe vas la care niciodata nu s-ar fi asteptat, inima lui Gulru nu o asculta. Ea isi da seama cu teama ca inima ei a inceput sa bata pentru Omer. Pentru a evita un mare pas pe care ar trebui sa-l faca si incurcata de multimea de sentimente pe care le are, Gulru isi pune din nou inelul de logodna de la Mert.

Cu toate astea ii este frica ca Mert poate afla de noaptea de pe iaht. Acum si Omer si Gulru fiind constienti de sentimentele lor, cauta sa si le suprime dar zbuciumul lor interior este mare. Gulru fuge de Omer iar Gulfem este cea care pregateste o mare surpriza.

Add comment