Seriale Turcesti

Lupta Rozelor Episodul 1 Rezumat

Lupta rozelor Episodul 1

Rezumatul serialului turcesc Lupta rozelor Episodul 1, difuzat de AcasaTV in data de 2 februarie. Lupta rozelor este difuzat de luni pana vineri de la ora 18:00.

Gulru impreuna cu tatal ei si cele doua surori administreaza un conac al carui stapan tocmai moare. El are doi copii o fata Gulfem care nu locuia in conac si un baiat, Cihan care nu este sanatos si locuia alaturi de tatal sau. Gulfem vine la inmormantare si la deschiderea testamentului afla ca trebuie sa indeplineasca o cerinta a tatalui ei si anume sa locuiasca de acum acolo si sa nu mai plece lucru care nu ii este pe plac.

Totusi exista ceva ce o face sa se razgandeasca, in testament mai este inclusa o persoana straina de familie, medic pe nume Omer si conditia este ca si el sa ramana acolo sa conduca spitalul ce il detinea tatal ei.

Faptul ca il iubeste demult pe Omer o face sa isi schimbe decizia. Gulfem decide sa-i dea afara pe Gulru si familia ei dandu-le astfel peste cap viata. Este seara cand Gulru merge la balul de absolvire insotita de prietenul ei Mert. Inainte de plecare Cihan care tine foarte mult la ea ii pune la gat colierul pe care Gulfem tocmai l-a cumparat.

La bal Mert si Gulru se cearta si cand ea se intoarce acasa merge sa puna la loc colierul dar imediat intra si Gulfem cu Omer care o vede.

 

 

Add comment