Seriale Turcesti

Kosem Episodul 9 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 9 difuzat de Kanal D in data de 6 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Ca sa ramana la Palat, Safiye o ameninta pe Kosem ca-i va ucide tatal. Kosem, in dorinta de a ajunge la tatal ei, face o miscare neasteptata. Insa toate planurile sunt date peste cap, deoarece este si Rasa implicata.

Pe Kosem o asteapta alta lupta in harem. Folosindu-se de sarcina ei, Rasa reuseste sa-i atraga toata atentia lui Ahmet. Pe cand cele doua femei isi disputa iubirea pentru Sultan, Rasa risca sa piarda sarcina. Acum, toate privirile sunt indreptate catre Kosem.

Fiind obligata sa aleaga intre viata tatalui ei si Sultana Handan, Kosem este nevoita sa ii spuna un secret lui Ahmet, despre mama acestuia, fapt care il va scoate din minti. Decizia pe care o va lua acesta, va zdruncina Palatul.

Pasa Dervis cunoaste secretul lui Fahriye, motiv pentru care se simte incoltit si este nevoit sa-i scoata pe fratii Giray din inchisoare. Fahriye spune niste vorbe care ii invrajbesc pe cei doi frati si, astfel, reuseste sa sadeasca ranchiuna intre ei.

Kosem ia o decizie care rastoarna situatia in harem, iar Safiye incepe un nou joc. Inca o data, soarta tatalui lui Kosem este in mainile ei.

Tocmai cand crede ca a gasit calea de iesire, Kosem se confrunta cu o alta tradare. Fata in fata cu cruzimea lui Safiye, Kosem porneste o cursa contra cronometru, in dorinta de a-si salva tatal.

Ce reactie va avea Sultanul atunci cand afla secretul cumplit al mamei lui si, va ajunge Kosem sa-si salveze tatal inainte de a-si da acesta ultima suflare?

Nu ratati serialul fenomen “Kosem”, luni, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment