Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 8 Rezumat

Kosem Episodul 8 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 8 difuzat de Kanal D in data de 2 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Sultana Safiye este alungata de la Palat si se afla in mare impas dupa ce Kosem refuza sa o ajute. Tocmai cand credea ca nu mai are nici o sansa, soarta ii surade din nou. De acum, Kosem este la mana ei.

Dupa ce reuseste sa scape din mainile familiei Celal, Zulfikar se intoarce in Capitala. Ahmet afla de la Zulfikar ca favorita sa, Rasa, este prizoniera, lucru care il scoate din minti. In secret, acesta isi aduna o mica armata si merge s-o salveze pe Rasa

Handan si Kosem sunt ingrijorate ca Ahmet a parasit Capitala fara sa spuna nimanui nimic, lucru care era impotriva normelor. Insa Safiye profita de acest lucru si considera ca a sosit momentul razbunarii! Safiye va ticlui un plan care le va aduce fata in fata pe Handan si pe Halime.

Greseala irevocabila a lui Handan prevesteste “potopul” care va urma. Safiye reuseste sa afle ce anume o face vulnerabila pe Kosem si din acel moment, aceasta nu va avea alta cale decat sa plece capul in fata lui Sultanei sau sa moara.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *