Seriale Turcesti

Kosem Episodul 7 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 7 difuzat de Kanal D in data de 1 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Cu pretul vietii, Anastasia iese in fata rebelilor si incearca sa linisteasca spiritele. Toata lumea va fi fascinata de Anastasia care, fara frica, sta neclintita in fata multimii dezlantuite. In toata nebunia, se intampla un miracol si lumea parca este vrajita de Anastasia.

Vindecatoarea, singura speranta a lui Halime, soseste la Palat. Aceasta ii face un vaccin lui Mustafa pe ascuns, dar este prinsa si alungata din Palat. Anastasia risca totul si merge dupa vindecatoare. Ca sa-l salveze  pe Ahmet, va trebui sa platesca un pret imens.

Tratamentul ce vine de la Anastasia il va vindeca pe Sultan. Anastasia, cea care a schimbat soarta dinastiei, isi va schimba numele in Kosem (care, in traducere, inseamna cel/cea care merge inainte, calauza, indrumator). Ea va marca inceputul unei noi ere la Palat!

Sultanul Ahmet cere socoteala pentru problemele aparute in timp ce el a fost bolnav. Cea mai mare pedeapsa  pe care o va da, va fi pentru Safiye, care este alungata de la Palat.

Singura persoana care o poate salva pe Safiye de la surghiun este Kosem. O va ajuta Kosem pe Safiye sau o va sfida si ii va declara razboi?

Din acest episod, Anastasia Tsilimpiou este inlocuita cu actrita Beren Saat, reprezentand trecerea de la adolescenta ingenua, la tanara puternica cea care va deveni sultana Kosem. Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment