Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 6 Rezumat

Kosem Episodul 6 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 6 difuzat de Kanal D in data de 31 Ianuarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Iubirea pe care Anastasia o simte pentru Sultanul Ahmet o determina sa renunte la plecare. Intoarsa la Palat, are parte de un soc: Handan o invinuieste ca i-ar fi otravit fiul, pe Ahmet. Curand se dovedeste insa, ca Ahmet are varicela, boala cumplita din care se murea in vremurile acelea.

Sultana Safiye nu pierde nicio secunda si, fiind sigura ca Ahmet va muri din cauza bolii, incepe pregatirile pentru inscaunarea noului Sultan, Printul Mustafa. Socul devine de nesuportat pentru membrii dinastiei atunci cand Mustafa se imbolnaveste de aceeasi boala

Dinastia este in pragul unei crize fara precedent! Safiye este devastata cand afla ca Fahriye se face vinovata de situatia cumplita in care se afla cu totii si ca ea este cea care a atentat la vietile Sultanului Ahmet si a Printului Mustafa.

Cu toate acestea, Safiye gaseste resurse pentru a „salva dinastia”. Curand ea va anunta numele noului pretendent la tron, iar cel propus va provoca rumoare si soc la Palat. Se anunta inceputul unui nou razboi.

Odata cu raspandirea epidemei, orasul ia foc. Oamenii din Palat sunt in pericol de moarte. In aceste momente tragice, Anastasia vede adevarata fata a lui Safiye.

Anastasia isi da seama ca a sosit momentul sa-si ia soarta in propriile maini si lupta pentru iubirea ei. Tanara este dispusa sa renunte la propria viata pentru Ahmet si ia o decizie care va schimba soarta tuturor.

Nu ratati astazi, de la ora 20.00, un nou episod din “Kosem”, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *