Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 5 Rezumat

Kosem Episodul 5 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 5 difuzat de Kanal D in data de 30 Ianuarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Toata lumea de la Palat este socata la aflarea iubirii secrete dintre Sultana Fahriye si Mehmed Giray. Pe cand Safiye incerca sa faca scandalul uitat, Ahmed il condamna la moarte pe Mehmed Giray.

Intentionand sa isi ajute iubitul, Fahriye merge la Sultan si-l implora sa-i crute viata lui Mehmed, insa ajunge sa-l infrunte pe Ahmet. Dragostea ii va lua mintile lui Fahriye care, ajutata de Sahin Giray, va face un lucru cumplit. O astfel de razbunare este pe cale sa aduca sfarsitul unei mari dinastii.

Boierul Reyhan este ingrozit cand realizeaza ca Anastasia (viitoare Kosem) isi aminteste trecutul si vrea sa scape de ea cu orice pret. Salvarea tinerei vine din partea lui Dervis.

Iskender o ajuta pe Anastasia sa fuga din Palat. In lipsa Anastasiei Ahmed da nas in nas cu moartea.

Cum se va razbuna Fahriye pe Sultanul Ahmet si ce decizie va lua Anastasia, atunci cand are ocazia sa fuga din Palat, aflati urmarind un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *