Seriale Turcesti

Kosem Episodul 43 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 11 )

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 43 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 11 ) difuzat de Kanal D in data de 30 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:00.

Vazand cat sufera Faria, dupa atacul petrecut recent, in care printesa ungara a pierdut sarcina, Sultana Atike incearca sa o ajute. Tanara cauta un medic care sa ii poata spune Fariei daca exista leac pentru ca aceasta sa poata avea urmasi.

Dragostea dintre Silahtar si Sultana Gevherhan este in continua crestere, iar cea care reuseste sa strecoare intriga in povestea acestora este Ester, vistiernicul Imperial.

Vrand sa se razbune pe Silahtar pentru ca a parasit-o, Ester ii spune lui Atike despre relatia celor doi. Socul este urias pentru Atike care nu banuia, nici in ruptul capului, ca sora ei ar „trada-o”. Atike jura sa se razbune.

Gulbahar, mama printului Bayazid, continua seria intrigilor in Palat. Ea reuseste, cu ajutorul Sultanei Ayse, sa ajunga in posesia sigiliului Imperial, aflat la Kosem. Gulbahar pregateste un atac de proportii la adresa Dinastiei.

 

Sursa: Kanal D

Add comment