Seriale Turcesti

Kosem Episodul 42 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 10 )

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 42 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 10 ) difuzat de Kanal D in data de 24 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:00.

Gevherhan vegheaza, in secret, asupra sanatatii lui Silahtar, barbatul de care este indragostita, dupa ce acesta s-a intors grav ranit de pe campul de lupta.

Sultanei Gevherhan ii este teama ca iubirea dintre ea si Silahtar sa nu fie “descoperita”, mai ales ca Atike, sora ei, este indragostita si ea de acelasi barbat.

Murat ii pedespseste pe toti cei care i-au atacat iubita si i-au ucis copilul nenascut. Faria ii promite lui Ayse ca va plati pentru pacatul ei. Iubirea dintre Murat si Faria atinge punctul culminant. Murat ii face o surpriza inimaginabila Fariei. Cei doi indragostiti se casatoresc!

Din pacate, vestea casatoriei dintre Murat si Faria nu este vazuta cu ochi buni in Palat. Faria este „luata in vizor” de Kosem, iar dusmanii „consacrati” ai sultanului spera ca actiunile “pripite” ale acestuia, din ultima vreme, sa ii asigure declinul.

Kosem il avertizeaza pe Murat in privinta hotararilor sale, insa acesta nu tine cont de niciun sfat. Kosem considera ca Padisahul este influentat de iubirea pe care are i-o poarta Fariei si, pentru a reinstaura ordinea in Imperiu, Sultana hotaraste sa preia fraiele puterii.

Sursa: Kanal D

Add comment