Seriale Turcesti

Kosem Episodul 41 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 9 )

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 41 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 9 ) difuzat de Kanal D in data de 23 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:00.

Complotul pus la cale de Ayse da rezultat. İn urma atacului, Printesa Faria pierde sarcina iar cea care a intervenit ca tanara sa nu isi piarda si viata este Sultana Kosem.

Pentru Faria durerea  este uriasa, mai ales ca, la scurt timp de la nefericitul incident, ea afla nu va mai putea avea copii. Printesa este devastata.

Fiind sigura ca Ayse se afla in spatele atacului, printesa ungara si ii cere ajutorul lui Kosem. Cand vine vorba de Dinastie, Kosem este necrutatoare.

Aflat pe campul de lupta, Sultanul Murat afla de necazul Fariei si se intoarce, de urgenta, la Palat. Murat “taie si spanzura” pentru a afla cine se face vinovat de complotul impotriva iubitei lui, si implicit, de uciderea copilui nenascut al Dinastiei.

İn acelasi timp, Murat face un lucru neasteptat. El isi iarta fratele, pe Kasim, si dispune eliberarea acestuia. Pentru Kosem nu exista fericire mai mare atunci cand isi revede fiul liber insa, cu totii vad ca tanarul este de nerecunoscut.

Sursa: Kanal D

 

Add comment