Seriale Turcesti

Kosem Episodul 40 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 8 )

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 40 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 8 ) difuzat de Kanal D in data de 17 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:00.

Vestea ca va mai avea un mostenitor il bucura nespus pe sultanul Murat, iar Printesa Faria se bucura de toata atentia Padisahului. Ayse insa este hotarata sa impiedice, cu orice chip, nasterea copilului printesei ungare.

Sultana Kosem ii atrage atentia Fariei sa nu se bazeze pe copilul ce-l poarta in pantec pentru ca acesta ii va fi luat la nastere, fiind copilul Dinastiei.

Ayse joaca un joc periculos. Aceasta pregateste un „atac” violent asupra printesei ungare menit sa ii omoare pruncul.

Cum Gevherhan impartaseste aceleasi sentimente cu Silahtar, ea isi indeamna sora mai mica, pe Atike, sa il de-a uitarii pe acesta, insa mezina se ambitioneaza. Vistiernicul Ester care afla ca Silahtar este indragostit de altcineva, jura sa se razbune pe acesta.

Kosem incearca disperata sa isi salveze fiul, pe Kasim, din captivitate, dupa ce Padisahul a dat ordin sa fie izolat alaturi de unchiul sau, Mustafa. Padisahului ii este teama ca, daca isi va ierta fratele, puterea ii va fi sabotata. In zadar incearca Kosem sa il induplece, Murat nici nu vrea sa auda de iertare.

Kosem nu iarta nimic cand vine vorba de Dinastie. Gulbahar, mama printului Baiazid, este prima vizata de catre Sultana. Kosem stie ca Gulbahar se afla in spatele pedepsei pe care trebuie sa o indure Kasim si jura sa se razbune crunt pe aceasta.

Sursa: Kanal D

Add comment