Seriale Turcesti

Kosem Episodul 38 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 6 )

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 38 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 6 ) difuzat de Kanal D in data de 10 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:00.

Sultanul Murat afla ca Printesa Faria a parasit Capitala si ia o hotarare neasteptata. Padisahul, indragostit nebuneste de Faria, este la un pas de a incalca randuiala din harem, dar Kosem interzice cu desavarsire acest lucru. Faria tinteste sus. Printesa vrea sa devina sotia Padisahului.

Problemele nu se mai termina in familia imperiala. Sultana Kosem se confrunta cu probleme serioase. Fiul ei, Printul Kasim a incalcat randuiala atunci cand s-a indragostit de Elanur, o cadana din haremul Padisahului. Kosem stie ca pentru greseala sa, Kasim poate plati cu viata. Situatie este cu atat mai complicata cu cat Elanur poarta in pantec copilul Printului.

Atike, sora lui Sultanului Murat este indragostita de unul dintre cei mai importanti oameni ai acestuia. Tanara face tot posibilul ca barbatul iubit sa o ceara in casatorie, insa planurile ei sunt dejucate chiar de acesta.

Sultana Gulbahar, mama printului Bayazid, este nevoita sa paraseasca Seraiul, la porunca Sultanului Mustafa, insa aceasta cauta, cu orice pret, sa ramana in Palat. Gulbahar urmareste  sa-l detroneze pe Sultanul Murat, asa cum a incercat si cu ani in urma, iar scaunul Imperial sa fie ocupat de fiul ei, Bayazid. Gulbahar afla de greseala lui Kasim si foloseste acest lucru in favoarea ei. Kosem ia atitudine.

Sursa: Kanal D

Add comment