Seriale Turcesti

Kosem Episodul 35 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 3 )

 

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 35 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 3 ) difuzat de Kanal D in data de 2 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:0

Kosem incepe sa resimta atacurile venite din partea razvratitilor. Vistiernicul Ester este atacata de catre capeteniile razvratite ale spahiilor si amenintata cu moartea daca Sultana Kosem nu va da curs solicitarilor acestora.

Kosem nesocoteste porunca Sultanului de a o gazdui in Serai pe Printesa Faria iar aceasta este atacata. Printesa ajunge in mainile dusmanilor.

Sultanul Murat afla ca cea care a trimis-o pe Faria “direct” in mainile dusmanilor este o persoana foarte apropiata lui si decide o pedeapsa cumplita pentru aceasta.

Sultanul Murat se indragosteste de Faria iar faptul ca printesa ungara continua sa fie protejata acestuia va da nastere unor serii de conflicte in Imperiu. Intre Regele Ungariei si Sultanul Murat izbucneste un adevarat razboi. Kosem este convinsa ca fiului ei i se intinde o capcana si ia masuri.

Faria afla ca mama ei a fost capturata de Regele Istvan si, pentru eliberarea acesteia, printesa trebuie sa treaca prin-o proba de foc care il vizeaza chiar pe Sultanul Murat.

Nu ratati azi un nou episod din “Kosem”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment