Seriale Turcesti

Kosem Episodul 33 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 1 )

Astazi incepe la Kanal D noul sezon al serialului “Kosem”, cu Nurgul Yesilcay in distributie, in rolul celebrelei sutane. Alaturi de ea, il redescoperim pe tanarul si sarmantul actor Metin Akdulger (Orkun, personajul negativ din Yaman), in rolul lui Murad, fiul sultanei.

Tradarile, comploturile par sa nu aiba sfarsit si transforma Palatul intr-un adevarat camp de razboi. Iubirile si infidelitatile se impletesc atat in interiorul Palatului, cat si in afara acestuia.

Nimic din ceea ce e omenesc nu ii este strain sultanei Kosem, care trece de la iubirea cea mai curata pentru copiii ei, la sentimente uneori pline de indoiala.  A fost sclava, a trait in umilinta, apoi si-a cucerit prin fortele proprii influenta la Palat, a devenit una dintre cele mai puternice femei din Imperiu.

Totul insa culmineaza in acest sezon cu ceea ce traieste referitor la fiul ei, Murad, cu care intra in competitia pentru tron.

O regasim in acest nou sezon Kosem pe Sultana conducand Imperiul Otoman in numele fiului ei, Sultanul Murad al IV-lea. Acesta isi doreste sa preia puterea si sa dea noi ordine, insa Puterea nu este atat de usor de obtinut.  Pentru prima oara in istoria Imperiului lupta pe viata si pe moarte se va da intre mama si fiu.

„Ii invit pe telespectatorii din Romania sa urmareasca un serial realizat exceptional, de la cele mai mici detalii ale decorurilor, constumelor si pana la regie si scenariu exceptionale. Alaturi de toata echipa serialului am petrecut la filmari un timp care ne-a imbogatit ca experienta de viata si in care am incercat sa intelegem acea perioada atat de complicata a istoriei ”, a spus Nurgul Yesilcay.

Nu ratati, incepand din aceasta seara, de la ora 20:00, un nou sezon al serialului „Kosem”! Serialul „Patria mea esti tu” va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Sursa: Kanal D

Add comment