Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 32 Rezumat ( Ultimul Episod)

Kosem Episodul 32 Rezumat ( Ultimul Episod)

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 32 difuzat de Kanal D in data de 16 Martie. Ultimul episod din sezonul 1.

Revolta continua in oras, iar ienicerii cer cu indarjire Sultanului Osman sa li se solutioneze problemele. Kosem realizeaza cat de grava este situatia in care se afla Osman, dar si Dinastia.

Sultana Halime, impreuna cu fiica ei, Dilruba, manate de dorinta de a-l incorona pe Mustafa, nu iarta nimic cand vine vorba de putere. Dilruba da ordin ca fiii lui Kosem sa fie ucisi, desi Halime, mama ei, ii spune ca savarseste o mare greseala. Kosem o avertizeaza pe Halime ca ii va lua viata daca se mai amesteca in treburile Imperiului si, mai ales, daca le face vreun rau fiilor ei.

Sultanul Osman se ascunde de furia ienicerilor si cauta sa ajunga la o intelegere cu acestia.

Osman realizeaza ca lipsa de experienta si oamenii clevetitori din jurul sau, cei pe care ii credea devotati lui si Imperiului, ii vor aduce sfarsitul. İndrumatorul Omer, pana odinioara cel mai apropiat slujitor al Sultanului, stiind ca este condamnat la moarte, incearca sa scape prin intermediul unei intelegeri cu Sultana Dilruba. Cennet, sluga credincioasa a Sultanei Kosem, dar si sotia indrumatorului, devine victima ambitiilor acestuia. Cennet nu este singura persoana de incredere pe care o pierde Kosem.

İn vreme ce Zulfikar si seful Ienicerilor Ali sunt pe cale sa opreasca revolta, ienicerul Mansut, omul Pasei Davut, distruge totul.

Zulfikar si capetenia Ali ii raman devotati pana la moarte Sultanei Kosem si devin victimele complotului Sultanelor Halime si Dilruba. Sultanul Osman este capturat de ienicerii Regimentului 65, din ordinul Pasei Davut, si ucis miseleste de acesta.

Sultanele Halime si Dilruba, Pasa Davut, indrumatorul Omer, capetenia Mansur si toti cei care au condus Sultanatul lui Osman catre dezastru, si au dus la pierderea unor oameni importanti ai Imperiului, nu apuca sa se bucure prea mult de puterea dobandita odata cu incoronarea Printului Mustafa.

Devastata de pierderea fiului sau Osman, Kosem nu mai lasa in viata niciun tradator al Dinastiei. Ea ordona executia celor care au atentat la viata ei, a printilor, si la viitorul Dinastiei.

İncepe Sultanatul Printului Murat, fiul lui Kosem si al Sultanului Ahmet – Han.

Nu ratati ultimul episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D. Din 20 martie, Kanal D va invita sa urmariti serialul “Dragoste infinita”, de luni pana joi, de la ora 20:00.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *