Seriale Turcesti

Kosem Episodul 31 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 31 difuzat de Kanal D in data de 15 Martie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Osman, fiul vitreg al lui Kosem, continua sa faca greseli uriase in ceea ce priveste guvernarea. Kosem, nu si-a iertat niciodata fiul, pe Osman, pentru executia fratelui sau, Mehmet, si jura ca-l va detrona.

In schimb, Halime si Dilruba fac ravagii in jurul lor, doar din dorinta de a-l incorona Padisah, din nou, pe Printul Mustafa. Acestea nu tin cont de nimeni si nimic si ordona executii pe banda rulanta. Davut, ginerele Sultanei Halime, incita ienicerii la revolta impotriva Sultanului Osman. Scopul este unul singur: detronarea acestuia si incoronarea lui Mustafa, “Printul Nebun”.

Sultanul Osman are un soc cand vede ca ienicerii ii nesocotesc ordinele si o sustin, in continuare, pe Kosem. İenicerii se opun surghiunului Sultanei.

Kosem incearca inca o data sa ii deschida ochii fiului sau, Osman, spunandu-i cat de mult greseste aplecand urechea la rauvoitorii Dinastiei.

Tot din dorinta de a-l ajuta pe Osman sa scape de “lichelele” din jurul sau, cei care l-au si adus pe Padisah in pragul dezastrului, Kosem da ordin ca acestia sa fie executati. Regretele il ajung pe Osman, iar Sultanatul sau se indreapta spre dezastru.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: kanal D

Add comment