Seriale Turcesti

Kosem Episodul 29 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 29 difuzat de Kanal D in data de 13 Martie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Printul Mehmet cade in capcana intinsa de oamenii lui Safiye, fapt care il va face sa ajunga in dizgratia fratelui sau, Sultanul Osman. Kosem stie ca este doar un joc, menit sa ii faca pe cei doi printi, Mehmet si Osman, sa se urasca, si cauta sa aplaneze situatia grava in care s-a ajuns.

Indrumatorul lui Osman, omul de nadejde al lui Safiye, continua sa ii asmuta unul asupra celuilalt pe printi, astfel incat Sultanul sa decida executia fratelui sau, de indata ce va ajunge sa il considere un pericol pentru tron.

Cu atitudinea ostila pe care continua sa o aiba fata de oamenii importanti ai Imperiului, fata de ieniceri si ulemale, Osman merge pe drumul pieirii.

Zulfikar, cel mai devotat slujitor al lui Kosem, cauta sa afla unde se ascunde Iskender. Zulfikar stie ca singurul scop al lui Safiye este acela de a-si urca fiul pe tron, si cauta sa impiedice acest lucru.

Kosem afla ca fiul sau, Sultanul Osman, a cerut fetva (sentinta) pentru uciderea printului Mehmet.
Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment