Seriale Turcesti

Kosem Episodul 28 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 28 difuzat de Kanal D in data de 9 Martie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Kosem nu iarta pe nimeni! De indata ce reuseste sa isi salveze printii de la moarte, sultana Halime si fiul acesteia, Sultanul Mustafa, sunt intemnitati.

Astfel, Osman, fiul vitreg al lui Kosem, devine cel mai puternic om al Imperiului Otoman. Kosem este fericita ca acesta a ajuns Padisah, insa Osman nu rezoneaza cu bunele intentii ale mamei sale.

Cel mai ingrijorat de incoronarea lui Osman se dovedeste a fi Mehmet, fiul cel mare al Sultanei Kosem care banuieste ca fratele sau vitreg, odata ajuns la putere, isi va ucide fratii.

Din cauza uneltirilor Sultanei Safiye si Halime, Osman o surprinde pe mama sa participand la o intrunire a Divanului, lucru care il face sa isi suspecteze mama de nesupunere. Osman incepe sa deranjeze oamenii importanti ai Imperiului prin atitudinea sa si deja incepe sa stranga dusmani in randul oamenilor insemnati.

Kosem realizeaza ca Iskender traieste si o ameninta pe Safiye ca ii va ucide fiul daca il mai intarata pe Osman impotriva ei.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment