Seriale Turcesti

Kosem Episodul 27 Rezumat


Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 27 difuzat de Kanal D in data de 8 Martie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Kosem reuseste sa isi salveze printii de la moarte, desi Sultanul Mustafa, impreuna cu Sultana Halime, au poruncit ca acestia sa fie ucisi.

Kosem da ordin imediat ca Sultana Halime si fiul acesteia, Sultanul Mustafa, sa fie intemnitati. Dupa trei luni cumplite in care printii au fost tinuti captivi in Serai, de catre Sultana Halime, acum acestia pot rasufla usurati. Zilele rele au ramas in urma. İncepe Sultanatul printului Osman. 

Printul Mehmet, fiul cel mare al Sultanei Kosem si al Sultanului Ahmet, este ingrijorat de judecata mamei sale, pe care o considera gresita, in ceea ce priveste incoronarea printului Osman. Lui Mehmet ii este teama ca, odata ajuns la putere, Osman ii va face sa retraiasca momentele de groaza din timpul Sultanatului lui Mustafa, atunci cand acesta a trimis calaii sa-i omoare.

Kosem are parte de un soc cand aude ca fiul sau Osman, acum Padisah, nu ii permite sa se intoarca in Seraiul Imperial, ci ii cere sa ramana la Vechiul Serai. Kosem continua sa aiba grija, din umbra, de fiii sai. Astfel, ea cauta sa le impiedice, pe Sultanele Safiye si Halime, care s-au aliat din nou, sa reintroduca legea fratricidului.

Sultana Safiye nu renunta la planul sau de a-l incorona pe fiul sau, Iskender, si planuieste  sfarsitul Sultanei Kosem. Sultana Safiye stie ca fiul ei este indragostit de Kosem.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment