Seriale Turcesti

Kosem Episodul 25 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 25 difuzat de Kanal D in data de 6 Martie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Kosem pastreaza secretul in ceea ce priveste moartea Sultanului, astfel incat toata lumea stie ca acesta este bolnav. Singura persoana care mai stie adevarul este Cennet, slujnica devotata a Sultanei.

Kosem isi respecta promisiunea facuta iubitului sau sot, Sultanul Ahmet, si este hotarata sa apere tot ceea ce i-a fost lasat in grija, de catre acesta.

Imediat dupa moartea lui Ahmet, Kosem schimba legea care spune ca daca unul dintre fii sultanului preia sultanatul, acela poate sa-si ucida fratii pentru a asigura randuiala.

Prin urmare, Kosem a pus capat oranduielii vechi de sute de ani, protejandu-si, astfel, copii, iar tronul nu se va mai transmite de la tata la fiu, ci catre cel mai in varsta mostenitor.

Kosem socheaza pe toata lumea cand, la convocarea Divanului, aceasta sustine incoronarea printului Mustafa. Sultana are un plan bine pus la punct, si stie ca sultanatul Printului Mustafa nu poate dura mult, deoarece tanarul si-a pierdut mintile.

Zulfikar este singurul slujitor al Sultanului in care Kosem are incredere.

Cu toate acestea, fara Ahmet, pentru Kosem si familia ei incepe o viata de de cosmar. Kosem este surghiunita la Vechiul serai, iar Printii sunt sechestrati din ordinul Sultanei Halime.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: kanal D

Add comment