Seriale Turcesti

Kosem Episodul 24 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 24 difuzat de Kanal D in data de 2 Martie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Sultanul afla ca Iskender este fiul Sultanei Safiye si ca aceasta planuieste sa isi incoroneze fiul. Iskender, care este de fapt printul Yahya, declarat mort la varsta de 3 ani, pica in mijlocul razboiului dintre Safiye si Kosem.

Sultanul Ahmet da ordin ca Iskender sa fie adus la Palat, pentru a-i hotari soarta.

Sultanul este constient ca nu mai are mult de trait, deoarece boala de care sufera s-a agravat. Cu toate acestea, el o face pe Kosem sa creada ca se va insanatosi, dar numai din dorinta de a o vedea fericita langa el, tot timpul. Sultanul se casatoreste cu iubirea vietii lui, Kosem.

Stiind ca zilele ii sunt numarate, Sultanul vrea sa lase totul pregatit, in urma lui, pentru Kosem si copii. Singura persoana pe care o considera demna de a-i lasa familia in grija este Zulfikar.

Kosem ii cere lui Ahmet schimbarea legilor, astfel incat cel mai mare dintre fiii sai, care va urca pe tron, sa nu fie obligat, conform legilor actuale, sa-si sacrifice fratii.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

 

Add comment