Seriale Turcesti

Kosem Episodul 23 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 23 difuzat de Kanal D in data de 1 Martie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Kosem sufera cumplit de cand a aflat ca Yasemin, fata pentru care a ordonat executia, este sora ei. Safiye se bucura nespus de mult ca a reusit, inca o data sa ii produca suferinta Sultanei Kosem, insa nu banuieste ceea ce urmeaza sa i se intample.

Afland ca Iskender este fiul Sultanei Safiye, Zulfikar incearca sa il protejeze si ii cere Sultanului “alungarea” acestuia de la Palat. Doar Safiye, Humasah, Bulbul si Zulfikar stiu ca Iskender este print. Daca acest lucru s-ar afla, Iskender ar fi executat.

Cu toate ca ar fi trebuit sa se casatoreasca cu Marele Vizir, Pasa Halil, Dilruba, fiica Sultanei Halime se casatoreste in secret cu Pasa Davut, barbatul care s-a indragostit nebuneste de ea si care i-a promis ca lupta, pana la moarte, alaturi de ea pentru a-l urca pe tron pe Printul Mustafa.

Kosem este ingrijorata de starea sanatatii lui Ahmet. Sultanul se simte din ce in ce mai rau, dar nimeni nu banuieste ca acesta a fost otravit.

Kosem stie ca Safiye pregateste un atentat la adresa Sultanului si ii cere lui Iskender sa o ucida. Kosem afla cu stupoare ca Iskender, cel care era indragostit de ea si i-a salvat viata de atatea ori, este fiul Sultanei Safiye.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment